Tweetalige printerversie Eentalige printerversie

Schriftelijke vraag nr. 4-2189

van Louis Ide (Onafhankelijke) d.d. 16 december 2008

aan de minister van KMO's, Zelfstandigen, Landbouw en Wetenschapsbeleid

Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) - Horeca en gemeenschapskeukens - Controles - Regionale opsplitsing

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
Keuringsdienst van waren
voedselveiligheid
horecabedrijf
officiële statistiek
geografische spreiding

Chronologie

16/12/2008Verzending vraag (Einde van de antwoordtermijn: 19/1/2009)
5/1/2009Dossier gesloten

Heringediend als : schriftelijke vraag 4-2591

Vraag nr. 4-2189 d.d. 16 december 2008 : (Vraag gesteld in het Nederlands)

In het Jaarverslag 2007 van het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) vindt men op bladzijde 95 een analyse lezen van de uitgevoerde controles in de sector horeca en gemeenschapskeukens door het FAVV. Deze inspecties zijn inderdaad noodzakelijk wil men de voedselveiligheid in deze zaken waarborgen.

Omdat ik graag de regionale analyse gemaakt had van deze cijfers, had ik graag een antwoord gekregen op volgende vragen :

1. Kan de geachte minister de eerste tabel op bladzijde 95 van het Jaarverslag 2007 van het FAVV ("Inspecties in de sector horeca en gemeenschapskeukens") opsplitsen naar gewest (Vlaanderen, Wallonië en Brussel) ?

2. Kan zij deze cijfers (totaal én regionaal) ook geven voor de jaren 2005 en 2006 ?